0494621687
info@bijlesafterschool.be

We zijn er bijna ... we zijn bijna... maar nog niet helemaal !

Gemaakt door Eline in Studeren 17 apr. 2023
Delen

Een korte 3e trimester van zo'n 9 weken waarin de zomer ons komt begroeten, schooluitstappen ons te wachten staan en enkele officiële feestdagen voor lesvrije dagen zorgen. Yes, yes , yes ! Wat ons betreft , is het 3e trimester het plezierigste trimester van het jaar. 

Belangrijk is wel, lieve leerlingen, dat jullie tijdens het zomerdromen je eyes on the price houden. Er is niets leukers dan je schooljaar afsluiten met een A - attest op je rapport, en daar helpen wij jullie maar al te graag mee ! 

Start na de vakantie met volgeladen batterijen aan de laatste lessenreeks. Houd je agenda goed in de gaten voor aankomende taken en toetsen. Bereid opdrachten gerust op voorhand voor als je de tijd hebt. Dat geeft je ruimte om goed na te kijken en op tijd in te leveren. Zo vermijd je nipte deadlines en ben je zeker van goede resultaten ! Staat er een toets gepland ? Studeer dan grondig. Denk eraan dat je dagelijks werk je eindresultaat in juni bepalen en een goede voorbereiding zijn voor je examens in juni. 

We wensen jullie alvast heel veel succes en veel leerplezier ! 

Groetjes van het bijlesafterschool - team !

Opmerkingen (0)

Delen

Share this post with others

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Is uw kind verdwaald in de wereld van wiskunde, wetenschappen, economie of talen ? Bijles After School transformeren we elke studie uitdaging in een avontuur vol ontdekking. Zeg vaarwel tegen de verveling en hallo tegen HELDERHEID !