0494621687
info@bijlesafterschool.be

Onderwerpen overbrengen op een speelse manier

Gemaakt door Ruben in Studeren 13 jan. 2023
Delen

Bijles after school probeert ieder onderwerp over te brengen op een speelse manier. Doorheen de jaren, hebben wij vastgesteld dat er hier verschillende voordelen aan zijn : 

A. Motivatie en betrokkenheid
Het verhoogt de motivatie en betrokkenheid van de leerling. Bij gemotiveerde leerlingen merken we vaak dat ze het leerproces als een spel ervaren. 
B. Probleem oplossen vermogen versterken 
Het bevorderd het probleemoplossend vermogen en de creativiteit wordt gestimuleerd door gebruik te maken van hands-on materialen. Wij gaan samen opzoek met de leerling naar de ideale studie en oplossingsmethode die past bij de leerling. Ieder leerling is uniek. Met vallen en opstaan komem we samen tot het gewenst resultaat. Tijdens het doorlopen van dit proces, maakt de leerling verschillende taken en wordt er gepaste feedback gegeven. 
C. Sociale vaardigheden
Onderwerpen overbrengen op een speelse manier zijn ook bevorderd voor de sociale vaardigheden van de leerling. Speelse leeractiviteiten zijn vaak gericht op samenwerking tussen leerling en bijlesgever, waardoor de leerling zijn sociale vaardigheden ontwikkeld. 
D. Zelfvertrouwen
Het kan helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Wanneer een leering succesvol is in speelse activiteiten, kan dit het zelfvertrouwen versterken.  Wat kan helpen in succesvol zijn in andere gebieden van het leven.

Opmerkingen (0)

Delen

Share this post with others

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Is uw kind verdwaald in de wereld van wiskunde, wetenschappen, economie of talen ? Bijles After School transformeren we elke studie uitdaging in een avontuur vol ontdekking. Zeg vaarwel tegen de verveling en hallo tegen HELDERHEID !