0494621687
info@bijlesafterschool.be

Tips om een A-student te worden

Gemaakt door Admin in Wiskunde Blog 1 jul. 2021
Delen

Hey, leerlingen! Ben je op zoek naar manieren om beter te presteren in school? Als leerkracht wil ik je graag helpen om een A-student te worden, dus ik deel hieronder een paar tips met je.Houd je taken en activiteiten goed bij met behulp van een planner of agenda. 
Zo weet je zeker dat je genoeg tijd hebt om te leren en te oefenen.


Neem regelmatig notities tijdens de lessen of tijdens het lezen van de tekst.
Dit kan je helpen om de stof beter te begrijpen en te onthouden. Probeer ook samenvattingen te maken van belangrijke punten, zodat je die later kunt oefenen.


Als je moeite hebt met bepaalde onderwerpen, vraag dan om hulp.
Dit kan bij mij zijn of bij een van de collega's. Het is beter om vroeg om hulp te vragen, zodat je de tijd hebt om de stof te begrijpen voordat het examen eraan komt.


Probeer verschillende leermethoden uit om te zien wat het beste voor jou werkt.
Sommige mensen leren beter door te luisteren, terwijl anderen liever schrijven of visueel leren. Zoek wat voor jou werkt en maak daar gebruik van.Ik hoop dat deze tips je helpen om een A-student te worden. Onthoud dat iedereen anders is en dat wat voor de ene persoon werkt, niet noodzakelijkerwijs voor de andere persoon werkt. Het is daarom belangrijk om te experimenteren en te zoeken naar wat het beste voor jou werkt."

Opmerkingen (0)

Delen

Share this post with others

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Van een min naar een plus : samen maken we leren terug leuk !

Is uw kind verdwaald in de wereld van wiskunde, wetenschappen, economie of talen ? Bijles After School transformeren we elke studie uitdaging in een avontuur vol ontdekking. Zeg vaarwel tegen de verveling en hallo tegen HELDERHEID !